Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΥΠΟΕΡΓΟ Ι: Hotspot Νεαπολης
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στο πλαίσιο συνεργασίας με φορείς και υπηρεσίες  απασχόλησης, το  Hotspot Νεάπολης  πραγματοποίησε συνάντηση δικτύωσης  και συνεργασίας με το Κέντρο Προώθησης  απασχόλησης ΚΠΑ2 της ΔΥΠΑ Βόλου.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκ μέρους του Hotspot Νεάπολης η επιστημονικά υπεύθυνη  του προγράμματος κα Παπαπαρίση Σόνια , οι Κοινωνικοί Λειτουργοί  κα Μαυρομύτη  Βασιλική και κα Ρεφενέ Έλενα και  εκ μέρους  του Κέντρου Προώθησης  Απασχόλησης  ΚΠΑ2, η  Προϊστάμενη  κα. Κοντογιάννη Μαρία.

Στη συνάντηση αυτή , η επιστημονική ομάδα  του Hotspot Νεάπολης   ορμώμενοι  από το πιλοτικό πρόγραμμα διασύνδεσης των ωφελουμένων που λαμβάνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ( με τον 3ο  πυλώνα του προγράμματος ) ,γνωρίσαμε τις υπηρεσίες που παρέχει η ΔΥΠΑ καθώς και τα προγράμματα που  τρέχουν  για νέες θέσεις εργασίας . Σκοπός των προγραμμάτων είναι η παραπομπή ωφελούμενων σε δράσεις  Ενεργοποίησης και Ένταξης στην αγορά εργασίας. 

Στη συνέχεια  συζητήθηκε η αναγκαιότητα  της συμπλήρωσης του ΑΣΔ   ( Ατομικό Σχέδιο Δράσης ) που είναι απαραίτητη προϋπόθεση  για  να λάβει ο ωφελούμενος το  Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Σε αυτό το κομμάτι  οι δικαιούχοι  μπορούν να υποστηριχθούν από τους Εργασιακούς Συμβούλους της ΔΥΠΑ.

 Κατόπιν αναλύθηκαν   οι βασικοί άξονες λειτουργίας του HOTSPOT , οι παρεχόμενες υπηρεσίες  και οι δράσεις της Δομής  που στοχεύουν στην  καταπολέμηση της φτώχειας και στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και ειδικότερα των νέων.

Τέλος  , πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από την Προϊστάμενη  κα. Κοντογιάννη Μαρία  για τα τρέχοντα προγράμματα και  συζητήθηκε  μελλοντική συνεργασία  της ΔΥΠΑ και του  HOTSPOT όταν αυτό κρίνεται   απαραίτητο πάντα  προς όφελος των πολιτών  .  

Η συνάντηση έκλεισε με διανομή έντυπου  υλικού .

 


Στοιχεία επικοινωνίας με τη ΔΥΠΑ ΒΟΛΟΥ:

Διεύθυνση: Ύδρας 2,  Βόλος 38334

Τηλ: 2421025580

Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Hotspot Νεάπολης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Διεύθυνση: Αραχώβης 1, Άγιοι Ανάργυροι

Τηλ. Επικοινωνίας: 24210 62194

Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες λειτουργίας: 7:30πμ -15:30μμ


2024 04 11 HOTSPOT EPAS DYPA 2

Logo ESPA 2021 27 PEP Thessalias SVAA

 

Το HOTSPOT Νεάπολης στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6005087, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος "Θεσσαλία 2021-'27"

  

Δημοσιευσεις του HOTSPOT Νεαπολης

Epidomata OPEKA icon

Στο Κέντρο Κοινότητας μπορείτε να έχετε δωρεάν εξυπηρέτηση για την υποβολή του αιτήματός σας για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)

Epidomata OPEKA icon

Εάν είσαι άνεργη/άνεργος και αναζητάς εργασία αλλά δεν ξέρεις πως, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Job Center Βόλου. Οι υπηρεσίες είνναι δωρεάν. Εδώ μπορείς να φτιάξεις το βιογραφικό σου, να μάθεις πως να διαχειριστείς της στιγμή της συνέντευξης, να ψάξεις μαζί με το σύμβουλο για τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει, ή να κάνεις επαγγελματικά τεστ δεξιοτήτων εντελώς δωρεάν

DIEK 2020 pro

Η Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου είναι μία ομάδα ατόμων η οποία ξεκίνησε την δράση της το 2010, με στόχο την κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών....