ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΡΓΩΝ

Grid List

Έπειτα από ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ οι εγγραφές για ΚΔΑΠ και παιδικούς σταθμούς θα αρχίσουν στις 24/8 και όχι Δευτέρα, 23/8, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Ωστόσο οι εγγραφές των ωφελούμενων στις δομές της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δ. Βόλου γίνονται κανονικά απο σήμερα 23/8/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   “Summer Goodbye party”  για τη λήξη του θερινού προγράμματος  δημιουργικής απασχόλησης, πραγματοποιήθηκε για τα παιδιά από τις παιδαγωγούς-εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ  2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

-Γνωρίστε την τέχνη, τον πολιτισμό και τις νέες τεχνολογίες, μέσα από ένα κλίμα συνεργασίας που προάγει την ομαδικότητα και την εμπιστοσύνη. 

Στα 6 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ  του Δήμου Βόλου…! 

Η Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη του ΚΔΑΠ Νεάπολης είναι μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και συμμετέχει στα καινοτόμα προγράμματα που διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη. Ο νέος κύκλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων έχει  τίτλο «Αριθμός Φύλλου 1821». 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι του προγράμματος  «Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»  αλλά και πολίτες  χωρίς Voucher,  οι οποίοι ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους σε ΚΔΑΠ και Παιδικούς Σταθμούς της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ,  μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέσω της ειδικής φόρμας  εκδήλωσης  ενδιαφέροντος που υπάρχει αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.

  • Η εφαρμογή θα ανοίξει για τους ενδιαφερόμενους  στις  21/8/20 και ώρα 7.00π.μ.
  • Όσοι δεν διαθέτουν  Η/Υ  μπορούν να απευθύνονται  στις  δομές του προγράμματος.
  • Τονίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Η δυνατότητα  ηλεκτρονικής αίτησης γίνεται στο πλαίσιο αποφυγής συνωστισμού κα της λήψης πρόσθετων μέτρων  περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Από την Παρασκευή 17 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 5 Αυγούστου θα μπορούν οι γονείς παιδιών και βρεφών να υποβάλλουν αιτήσεις για τη δωρεάν φιλοξενία των τέκνων τους τη σχολική χρονιά 2020-2021 σε δομές παιδικής φροντίδας (παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδας της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (eetaa.gr). Η είσοδος θα γίνεται με κωδικούς taxisnet.

Καρναβαλο...καμώματα στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων

ΚΔΑΠ

Το ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ  2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, φόρεσε την αποκριάτικη στολή του και υποδέχθηκε τους μικρούς του φίλους στο χώρο του, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Με πολύ ενθουσιασμό και κέφι ξεκίνησαν οι μικροί φιλοξενούμενοι του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ  2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, για την εκδρομή τους την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.               Πιο συγκεκριμένα, οι παιδαγωγοί – εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων οργάνωσαν εκδρομή εκπαιδευτικού χαρακτήρα στο Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού και στη Λίμνη Κάρλα στα Κανάλια Μαγνησίας.

Καρναβαλο...καμώματα στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων

ΚΔΑΠ

Μαθητές και φίλοι του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων φορέστε τις αποκριάτικες στολές σας κι ελάτε να κάνουμε "Καρναβαλο...καμώματα". Παιχνίδια, χορός και εκπλήξεις σας περιμένουν!!!

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

και ώρα 18:00

στο χώρο του ΚΔΑΠ

Συνεργασία για Καινοτομία και Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση

Κατά τη διάρκεια υλοποίησης της δράσης KA2 Στρατηγικές Συμπράξεις: ‘’Συνεργασία για Καινοτομία και Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση’’ στο πλαίσιο του Erasmus+ 2014-20 με τίτλο: «The future is our jewel» / «Το μέλλον είναι το κόσμημά μας» , της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ , πραγματοποιήθηκε  εκπαιδευτική επίσκεψη του Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου στο Πόρτο της Πορτογαλίας  από  1 έως 7  Νοεμβρίου του 2021.

"Μεταρρυθμίσεις και εξελίξεις στην παιδεία, η επόμενη μέρα στην εκπαίδευση και η ψηφιακή διάσταση της"

ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας το τμήμα HJ-13 ARGONAUTS -VOLOS διοργάνωσε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό κέντρο της Νέας Ιωνίας εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Ζέττα Μακρή με θέμα "Μεταρρυθμίσεις και εξελίξεις στην παιδεία, η επόμενη μέρα στην εκπαίδευση και η ψηφιακή διάσταση της".

Τη Δευτέρα 18/10 τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς στις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου, Χείρωνος – Ρήγα Φεραίου, (σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για την αποφυγή της διασποράς του covid-19),  ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές στις 13 ειδικότητες, μέχρι την Τρίτη 26/10, μετά από ενημέρωση της Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.

Ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές σε όλες τις επαγγελματικές ειδικότητες έως τις 18/10/21, το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα υλοποιήσει  επιμορφωτικά  σεμινάρια, σχετικά με τις ειδικότητές του. 

Την Τρίτη 28/9 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πανευρωπαϊκής περιοδεύουσας έκθεσης Κοσμήματος του προγράμματος Εrasmus+ "The Future is our Jewel" με θέμα τη " Φωτιά", η οποία θα διαρκέσει μέχρι 7/10/21.

Η έκθεση, που αποτελείται αποκλειστικά από σπουδαστικές εργασίες με θέμα "Τη φωτιά σε σχέση με το μέλλον" ξεκίνησε στο Πόρτο, παρουσιάστηκε στο Λονδίνο,  ήρθε στο Ι.Ι.Ε.Κ του Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ , θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη, τη Βαλέντσα της Ιταλίας και θα κλείσει το ταξίδι της στην Μαδρίτη της Ισπανίας.

ΈΚΘΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ ''THE FUTURE IS OUR JEWEL'' ΤΟΥ Ι.Ι.Ε.Κ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, ΑΠΟ 27/9  ΕΩΣ ΤΙΣ 7/10 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΤΖΙΟΡΤΖΙΟ ΝΤΕ ΚΙΡΙΚΟ.

Από την 1η Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για την πρόληψη της διασποράς του Covid – 19, ξεκινούν οι εγγραφές για την εκπαιδευτική  χρονιά 2021 – 2022, σε όλες τις ειδικότητες του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου, του μοναδικού ΙΙΕΚ που ανήκει σε Δήμο, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να εργάζεται με μια ασπίδα προστασίας αφού ο χαρακτήρας του δεν είναι κερδοσκοπικός.

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της για τους Σπουδαστές και το Προσωπικό του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου. Μια χρονιά με πολλές προκλήσεις μιας και η πλειοψηφία των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Η ψηφιακή τεχνολογία, -  με εκπαιδευτικές πλατφόρμες, με δημιουργία video, με προσομοίωση των εργαστηρίων και πολλά άλλα – που χρησιμοποιήθηκε για την πληρέστερη εκπαίδευση και κατάρτιση των Σπουδαστών είχε θετικά αποτελέσματα.

     Δέκα σχολές από οχτώ χώρες με μεγάλη παράδοση στο χώρο  της Αργυροχρυσοχοΐας από όλη την Ευρώπη, συμμετέχουν στη μεγάλη περιοδεύουσα έκθεση Κοσμήματος για την σχολική χρονιά, 2020-2021  που θα φιλοξενηθεί στην περιοχή μας, με πρωτοβουλία του  Ι.Ι.Ε.Κ  Δήμου Βόλου, στο διάστημα από 23/6 έως 15/9 2021.

  Το Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου, είναι  μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σχολών Αργυροχρυσοχοΐας ( PLE) από το 2009 έως σήμερα.  Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που αναπτύσσει  και με στόχο τη γενικότερη αναβάθμιση του εκπαιδευτικού του προγράμματος, το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου συνεχώς  διευρύνει τις επαφές του μέσω των  Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ με σχολές του εξωτερικού.

Την Παρασκευή 17/7/2020 οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο ελαιοτριβείο «ΚΑΝΤΙΚΟΥ» που βρίσκεται στο δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο. Σκοπός της εκδρομής ήταν αφενός να ξυπνήσει κάποιες αναμνήσεις των ωφελουμένων και αφετέρου μέσω της βιωματικής εμπειρίας και του διαλόγου, να γνωρίσουν τη διαδικασία επεξεργασίας της ελιάς.

Την Παρασκευή 10/7/2020 το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς συναντήθηκε με την κύρια Μήκα Μαρία, η οποία είναι Διατροφολόγος-Διαιτολόγος στην περιοχή του Βόλου. Η συνάντηση αφορούσε στην ενημέρωση της κυρίας Μήκα Μαρίας για τις δράσεις της δομής, την ημερήσια φροντίδα που προσφέρει και την ψυχική υποστήριξη των ηλικιωμένων αλλά και των φροντιστών τους.

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 η υπεύθυνη της δομής ΚΗΦΗ Βόλου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον υπεύθυνο του Κέντρου Φυσικοθεραπείας τον φυσικοθεραπευτή Πέτρο Ξανθόπουλο. Κατά τη συνάντηση ο κύριος Ξανθόπουλος ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η δομή, όπου είναι η ημερήσια νοσηλευτική φροντίδα, η ψυχολογική-συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελούμενων και των φροντιστών τους, δημιουργικές απασχολήσεις αλλά και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 η υπεύθυνη της δομής ΚΗΦΗ Βόλου,  πραγματοποίησε συνάντηση με την κ Σουσουρή Μαγδαληνή, υπεύθυνη της Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου AlzheimerΗ συνάντηση αφορούσε την ενημέρωση της υπεύθυνης σχετικά με τις δράσεις της δομής, την ημερήσια νοσηλευτική φροντίδα που παρέχει και την συμβουλευτική υποστήριξη στους ωφελούμενους αλλά και στους φροντιστές τους.

Την Πέμπτη 4/6/2020 το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς συναντήθηκε με την κύρια Γεωργιάδου Ελένη , η οποία είναι ειδικός παθολόγος στην περιοχή της Αγριάς. Η συνάντηση αφορούσε στην ενημέρωση στην κυρία Γεωργιάδου Ελένης αναφορικά με τις δράσεις της δομής, την ημερήσια φροντίδα που προσφέρει και την ψυχική υποστήριξη των ηλικιωμένων αλλά και των φροντιστών τους.

Μπαίνετε στο σύστημα μέσω ιντερνετ και κάνετε αυτά τα βήματα ακριβώς, δίνοντας τα στοιχεία που σας ζητάει, επιλέγετε να δηλώσετε τηλέφωνο ή mail και κάνετε υποβολή.

Επικοινωνείτε με τον προσωπικό γιατρό σας και του λέτε ποιά φάρμακα να σας συνταγογραφήσει.Ξέρει εκείνος άλλωστε..και θα φανεί το ιστορικό και τα φάρμακα σας στην προσωπική σας καρτέλα μέσα στο σύστημα.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 η υπεύθυνη της δομής ΚΗΦΗ Βόλου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Δικαίακο Μιχαήλ, υπεύθυνο της δομής του Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Δήμου Βόλου.

Η συνάντηση αφορούσε σε ενημέρωση του υπεύθυνου του Κέντρου σχετικά με τις δράσεις της δομής, την ημερήσια φροντίδα που προσφέρει και την ψυχική στήριξη των ηλικιωμένων αλλά και των φροντιστών τους.

Για προληπτικούς λόγους έγινε χθες Παρασκευή 13/3 απολύμανση στο κτίριο και στο υπηρεσιακό όχημα του ΚΗΦΗ Αγριάς της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.

Προφύλαξη, υπομονή και ψυχραιμία να περάσει η τρικυμία του Κορονωϊού για να είμαστε όλοι καλά και να περνάμε όμορφα κι αγαπημένα όλοι μαζί...!

Με την βοήθεια των ωφελούμενων ετοιμάσαμε και φέτος την Κυρά-Σαρακοστή. Το έθιμο της κυρά-Σαρακοστής είναι από τα παλιότερα έθιμα που σχετίζονται με τη γιορτή του Πάσχα, σήμερα όμως λίγο πολύ ξεχασμένο. Χρησίμευε πάντα ως ημερολόγιο για να μετράμε τις εβδομάδες από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς η κυρά-Σαρακοστή έχει 7 πόδια, ένα για κάθε εβδομάδα της περιόδου της Σαρακοστής.

Την Πέμπτη 18/11/2021 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης  Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας με το 16ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής

Την Δευτέρα 1/11 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κοινότητας συνάντηση γνωριμίας - δικτύωσης με τον κ. Λεωνίδα Κωτούλα, Κοινωνικό Λειτουργό του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γίνει αλληλοενημέρωση

Ομαλά εξελίσσεται η ενημέρωση των ωφελουμένων ανέργων για θέσεις εργασίας μέσω των προκηρύξεων  που ανακοινώνονται τόσο από τον Δήμο Βόλου και τα Νομικά Πρόσωπα (ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και ΔΟΕΠΑΠ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.), όσο και πανελλαδικής εμβέλειας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου, το οποίο υλοποιείται από την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ στα πλαίσια του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 με συγχρηματοδότηση από το ΕΚΤ, έχει ενταχθεί στο δυναμικό του μία Διαπολιτισμική Μεσολαβήτρια με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση μεταναστών και Προσφύγων.

14/10/2021      Στο πλαίσιο της επίτευξης καλής συνεργασίας και αμφίδρομης ενημέρωσης μεταξύ των φορέων, πραγματοποιήθηκε δικτύωση μεταξύ του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ και του Κέντρου Υγείας Βόλου στις 14/10/2021. Η δικτύωση έλαβε χώρα στο  Κέντρου Υγείας Βόλου όπου παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ κα  Χάλαρη Σοφία, η Προϊσταμένη  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Ο Δήμος Βόλου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 18/10/2021 έως και την Παρασκευή 29/10/2021 θα πραγματοποιήσει  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 το Παράρτημα Ρομά Αγίας Παρασκευής του Κέντρου Κοινότητας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων του Ο.Α.Ε.Δ. (ΓΕΚΟ) διοργάνωσαν συνάντηση στο χώρο του Γραφείου στον Ο.Α.Ε.Δ., η οποία έγινε στο πλαίσιο της δικτύωσης με άλλους φορείς.

Στις 5-10-2021, έγινε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βόλου (υλοποιείται από την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γ. Νοσοκομείου Βόλου στα πλαίσια της δικτύωσης της δομής με άλλους φορείς της πόλης. Η συνάντηση πραγματοποιηθηκε στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βόλου.

ΒΟΛΟΣ 22/07/2021, ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ        Μέλη του προσωπικού του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ και Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών για την λειτουργία των δύο φορέων. 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Grid List

από Δευτέρα 05/04/2021 έως και την Παρασκευή 16/04/2021

Κοινωνικο Εισοδημα Αλληλεγγυης (Κ.Ε.Α.)

από την Δευτέρα 01/04/2019 έως και την Παρασκευή 19/04/2018 και ώρες 09:00 π.μ. – 15:00 μ.μ. στο χώρο πλησίον του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη (κτίριο Κάραγατς)

Κοινωνικο Εισοδημα Αλληλεγγυης (Κ.Ε.Α.)

Περισσότερα: Ενημέρωση για ΚΕΑ - Επίδομα Στέγασης

Περισσότερα: Αξιολόγηση ΚΕΑ - Επιδόματος Στέγασης

Περισσότερα: Ενημέρωση για Επίδομα Στέγασης

Περισσότερα: Ενημέρωση για το ΚΕΑ - 22 Ιούλη 2018

Περισσότερα: Ενημέρωση για το ΚΕΑ - 09 Ιούλη 2018