Ποιοτητα Υπηρεσιων

ebetamΤο Εγχειρίδιο Διαχειριστικής Επάρκειας και όλα τα εσωτερικά έγγραφα του συστήματος διαχειριστικής επάρκειας συντάσσονται και τροποποιούνται από τον εκπρόσωπο της διοίκησης και τον αναπληρωτή του. Την ευθύνη για την οριστική τους έγκριση, πριν τεθούν σε ισχύ, έχει ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης, δηλαδή ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.


Το Εγχειρίδιο Διαχειριστικής Επάρκειας και όλα τα εσωτερικά έγγραφα του συστήματος φυλάσσονται και διανέμονται (αντίγραφα) σε πιθανούς αποδέκτες με ευθύνη του εκπρόσωπου της διοίκησης και του αναπληρωτή του. Σε περίπτωση που ο εκπρόσωπος της διοίκησης και ο αναπληρωτής του θεωρήσουν ότι κάποια τροποποίηση του εγχειριδίου μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές είτε στην πολιτική ποιότητας και στην λειτουργία της επιχείρησης είτε στην εφαρμογή του Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας, τότε αυτή η τροποποίηση θα πραγματοποιείται μόνο μετά την έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης. Είναι ευθύνη του παραλήπτη να διατηρήσει το αντίγραφο που παραλαμβάνει.

Αρμόδια πρόσωπα για τη σύνταξη και την τροποποίηση όλων των εσωτερικών εγγράφων του Συστήματος είναι ο εκπρόσωπος της διοίκησης και ο αναπληρωτής του. Την ευθύνη για την οριστική έγκριση τους, πριν τεθούν σε ισχύ, φέρει ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης, δηλαδή ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Γραφείο Ποιότητας του Προγραμματισμού παρακολουθεί τις διαδικασίες ποιότητας της ΚΕΚΠΑ και εποπτεύει εσωτερικά την εφαρμογή των απαιτήσεων του συστήματος διαχειριστικής επάρκειας της επιχείρησης. Επιπρόσθετα, το Γραφείο ποιότητας συντονίζει την εφαρμογή προγραμμάτων χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην κατεύθυνση των καινοτόμων δράσεων και του του εθελοντισμού

 Spyros Round bw       Υπεύθυνος του Γραφείου Ποιότητας:  Σπύρος Ιατρόπουλος, Κοινωνιολόγος,  τηλ. 24210-61600, Φαξ 24210-61600,
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 

Πρόσβαση στις διαδικασίες & στα Πρότυπα έντυπα

Στους παρακάτω φακέλους (μπλε τετράγωνα) εμπεριέχονται οι γενικές οδηγίες, τα εγχειρίδια περιγραφής των διαδικασιών και τα πρότυπα εγγράφων με τα οποία τεκμηριώνεται η υλοποίηση των διαδικασιών ποιότητας. Ανοίγοντας τους φακέλους (διπλό κλικ) μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία που χρειάζεστε

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ & ΕΝΤΥΠΑ

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ D8 (ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ)

   
Το Γενικό εγχειρίδιο ποιότητας για την υλοποίηση έργων με ίδια μέσα σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:2008 Περιγραφή των 15 διαδικασιών Ποιότητας στις οποίες αντιστοιχούν τα πρότυπα του επόμενου φακέλου   Στον Φάκελο εμπεριέχονται όλα τα επικαιροποιημένα πρότυπα εγγράφων τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στα χυγχρηματοδοτούμενα έργα του ΕΣΠΑ

 

 

 

Ευρετήριο & Επεξήγηση & διαδικασιών


 

Πιστοποιητικά Συμμόρφωσης Διαχειριστικής Επάρκειας

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ με το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:2008, έχει εφαρμοστεί ετήσια έρευνα ικανοποίησης των σπουδαστών του ΔΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ από το διδακτικό έτος 2016-17. Η έρευνα συνήθως πραγματοποιείται παράλληλα με την ετήσια έρευνα ωφελουμένων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ το διάστημα Μάης - Ιούνης

Περισσότερα: Μέτρηση Ικανοποίησης Σπουδαστών ΔΙΕΚ και λοιπών Ωφελούμενων 2019 • 2021 • 2022

Τον Ιούλη του 2021, η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία της 4ης επαναξιολόγησης του συστηματος διαχειριστικης επαρκειας της, συμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:2008. Το νεο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ έχει ισχύ για 3 έτη (2021-2024). 

Περισσότερα: Επαναπιστοποίηση (2021-2024) κατά ΕΛΟΤ για την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ πιστοποιήθηκε εκ νέου από την ΕΒΕΤΑΜ MIRTEC για την διαχειριστική επάρκειά της ως προς την υλοποίηση έργων με ίδια μέσα για την επόμενη τριετία (2015-2018). Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:2008 από το 2012. 

Περισσότερα: Πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ 1429:2008 για την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Σας ενημερώνουμε ότι η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ πιστοποιήθηκε από την ΕΒΕΤΑΜ σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας ΕΛΟΤ 1429:2008, ΕΛΟΤ 1431-2 & 1431-3. Η πιστοποίηση ισχύει από 1 Αυγούστου 2012 έως 1 Αυγούστου 2015.

Περισσότερα: Πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ για την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Τον Ιούλη του 2018, η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία επαναξιολόγησης του συστηματος διαχειριστικης επαρκειας της, συμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:2008. Το νεο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ έχει ισχύ για 3 έτη (2018-2021). 

Περισσότερα: Επαναπιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ για την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Ο Δήμος Βόλου συμμετείχε στις εργασίες του 1ου εργαστηρίου για την ενσωμάτωση των αρχών της Ισότητας των 2 φύλων που οργανώθηκε από την Γενική Γραμματεία Ισοτητας του Υπουργείου Εσωτερικών στην Αθήνα.

Περισσότερα: Ισότητα των Φύλων: Συμμετοχή στο 1ο εργαστήρι για την Ισότητα

Η μέθοδος SPIRAL δημιουργήθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης, ως ένα εργαλείο ανάδειξης κοινωνικών δεικτών και οργάνωσης της διαβούλευσης για επιχειρησιακούς σκοπούς.

Περισσότερα: Η Μέθοδος SPIRAL

Περισσότερα Άρθρα...