ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση
Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου  παρουσιάστηκε  στο ΙΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την Υγιεινή Διατροφή στους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου. Η δράση  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού  Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο "Taste for Life" το οποίο αφορά την υγιεινή διατροφή, την άσκηση και την ευζωϊα.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη ενός σωστού και υγιεινού πρωϊνού, μέσα από την παρουσίαση της υπεύθυνης εκπαιδεύτριας  Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων του Δημοτικού ΙΙΕΚ Βόλου ενώ  στη συνέχεια με τον Chef της σχολής και τους Σπουδαστές του Α΄εξαμήνου παρασκεύασαν Ενεργειακές Μπάρες Δημητριακών με αγνά υλικά. 

Στόχος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ όπως τόνισε η Πρόεδρος κ. Αναστασία Μορφογιάννη είναι, μέσα από το τμήμα Παιδείας του ΙΕΚ  να πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές στοχευμένες δράσεις με βιωματικό χαρακτήρα, ώστε οι μαθητές να μπορούν να αφομοιώνουν καλύτερα τις γνώσεις που τους προσφέρονται. Σε ένα τόσο σημασίας θέμα όπως είναι η Υγιεινή Διατροφή η ΚΕΚΠΑ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη.  Τα προγράμματα του Δημοτικού ΙΙΕΚ Βόλου όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής,  υλοποιούνται με ελκυστικές μεθόδους διδασκαλίας ώστε να χτίζεται το μέλλον των μαθητών και οι διατροφικές συνήθειες να δημιουργούν υγιείς ενήλικες. 

Το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα παρουσιάσει μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο άμεσο μέλλον με θέμα την Υγιεινή  Διατροφή και την άσκηση στο πλαίσιο των μαθημάτων "Πρακτικής Εφαρμογής στην Ειδικότητα" που θα απευθύνονται σε μαθητές όλων των Βαθμίδων εκπαίδευσης.

Στόχος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ όπως τόνισε η Πρόεδρος κ. Αναστασία Μορφογιάννη είναι, μέσα από το τμήμα Παιδείας του ΙΕΚ  να πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές στοχευμένες δράσεις με βιωματικό χαρακτήρα, ώστε οι μαθητές να μπορούν να αφομοιώνουν καλύτερα τις γνώσεις που τους προσφέρονται.

Το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα παρουσιάσει μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο άμεσο μέλλον με θέμα την Υγιεινή  Διατροφή και την άσκηση στο πλαίσιο των μαθημάτων

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου  παρουσιάστηκε  στο ΙΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την Υγιεινή Διατροφή στους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου. Η δράση  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού  Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο

 

proypoth eggrafeis

Άρθρα ΔΙΕΚ