Εργαλεια

DSCN3012Καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουνίου η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ Βασδέκειο στο γειτονικό πάρκο «Τα παλιά σιλό». Το πάρκο μεταμορφώθηκε για μια μέρα σε ένα χώρο καλλιτεχνικών, εικαστικών και κινητικών δράσεων. Η εκδήλωση ξεπέρασε τα όρια του ΚΔΑΠ και άνοιξε για όλα τα παιδιά της γειτονιάs αλλά και των γειτονικών σχολείων. Εκατοντάδες παιδιά και γονείς γέμισαν το πάρκο και απόλαυσαν ένα διαφορετικό απόγευμα.

Στην εκδήλωση τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δράσεις του ΚΔΑΠ και να συμμετέχουν σε μουσικά, θεατρικά, κουκλοθεατρικά, κινητικά και άλλα δρώμενα. Η προσπάθεια για το στήσιμο και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν μεγάλη κι όλοι οι εμψυχωτές του ΚΔΑΠ, έχοντας την πεποίθηση ότι η τέχνη διαμορφώνει τους χώρους, αποφάσισαν να μεταμορφώσουν το πάρκο σε έναν χώρο που για μια μέρα απέκτησε εικαστικό ενδιαφέρον. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν μια αισθητικά άρτια εκδήλωση. Η χαρά στα μάτια των παιδιών, τα σχόλια των γονέων αλλά και των ανθρώπων της γειτονιάς, υπήρξε γι αυτούς η καλύτερη ανταμοιβή.

Εξαιρετική υπήρξε και η συμμετοχή του ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου που υποστήριξε την εκδήλωση προσφέροντας δροσερά ποτά στα παιδιά και φωτογραφίζοντας τις δράσεις.

DSCN2986 DSCN2989DSCN3055
DSCN3050

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης