Εργαλεια

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, το «Αθανασάκειο» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Πορταριάς, πραγματοποίησε με αφορμή τη λήξη των χειμερινών οργανωμένων εργαστηρίων εκδήλωση για γονείς και παιδιά

με τίτλο: «Με το μπαμπά και (ή) τη μαμά αντάμα». Η εκδήλωση περιέλαβε δύο δράσεις: στην πρώτη δράση του εικαστικού εργαστηρίου, που έλαβε χώρα μέσα στο Κέντρο, τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους κατασκεύασαν πεταλούδες από σύρμα και καλσόν, τις οποίες στη συνέχεια ζωγράφισαν με έντονα ακρυλικά χρώματα και πολλή φαντασία. Στη δεύτερη δράση, στο «Κυνήγι Χαμένου Αλφάβητου» τα παιδιά με τη συνοδεία των γονέων τους ξεχύθηκαν στα καλντερίμια, τις πλατείες και τις εκκλησιές της Πορταριάς για να αναζητήσουν μέσα από ποιήματα-γρίφους τα κρυμμένα γράμματα του αλφάβητου. Μικροί και μεγάλοι, ωφελούμενοι και προσωπικό, περάσαμε ένα όμορφο, δημιουργικό και παιχνιδιάρικο απόγευμα, απ΄ αυτά που όλοι θα 'θέλαμε να ξαναπεράσουμε.


Το πρόγραμμα του ΚΔΑΠ Πορταριάς συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 και τελικός δικαιούχος είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), ενώ ανάδοχος του έργου είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ.).

 

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης