Εργαλεια

Το στρουμφοχωριό, τα παιχνίδια, η μουσική, ο χορός και το ξεφάντωμα πλαισίωσαν ένα διήμερο 27 & 28 Μαρτίου 2014 αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Αμπελοκήπων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κ.Ε.Κ.Π.Α. Δ.Ι.Ε.Κ. του Δήμου Βόλου. Τα γιγαντιαία σκηνικά με τα μανιταρόσπιτα – στρουμφόσπιτα, στήθηκαν στο χώρο του Κ.Δ.Α.Π. δημιούργησαν την εικόνα ενός παραμυθιού και μετέφεραν τα παιδιά στο μαγικό κόσμο των στρουμφ.

Ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, ο Γκρινιάρης και ο Ξεφτέρης δέχθηκαν τους μικρούς φίλους του Κ.Δ.Α.Π. και μετατρέποντάς τους σε στρουμφ, μοιράστηκαν στιγμές αγωνίας, παίζοντας με απώτερο σκοπό να σώσουν τα υπόλοιπα στρουμφάκια, που είχε φυλακίσει ο Δρακουμέλ στο πύργο του. Ο στόχος επετεύχθη στο τέλος μετά από πολλές δοκιμασίες και όλοι μαζί έγιναν μια υπέροχη στρουμφοπαρέα.

Τη δεύτερη μέρα, μικροί και μεγάλοι με τις δικές τους πλέον στολές συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πάρτι, όπου τα παιδιά συμμετείχαν σε πολλά παιχνίδια, όπως ο μαραθώνιος χορού, ο μπαλονοθραύστης, η σαρανταποδαρούσα και άλλα. Σε όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών δεν έλειπε και ο χορός, ο οποίος κορυφώθηκε στο τέλος κι επισφραγίστηκε με γλυκά κεράσματα κι έτσι, μικροί και μεγάλοι αποχαιρέτησαν με πολύ κέφι την αποκριά.

Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων εύχεται σε όλους καλή Σαρακοστή με υγεία.

Το πρόγραμμα του Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013. Ο Τελικός Ανάδοχος της δράσης είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

100 4902 100 4904 100 5005 100 5021 kdap amp 1 kdap amp 2 kdap amp 3

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης