Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

Κεντρο Διημερευσης ΑμεΑ
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικτύωσης της κοινωνικής λειτουργού του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, το οποίο είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2021-2027, με την κοινωνική λειτουργό της Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Αλτσχάιμερ , κα Σουσουρή Μάγδα.

Σκοπός της συνάντησης, αποτέλεσε η ενημέρωση για την λειτουργία των δυο δομών και η ανταλλαγή ενημερωτικού υλικού για τους τρόπους παρέμβασης σε άτομα που διαγιγνώσκονται με άνοια τύπου Αλτσχάιμερ κατά το πρώιμο στάδιο της νόσου.

  • Παράλληλα συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας προς όφελος των ατόμων με αναπηρίες και η πραγματοποίηση μελλοντικών δράσεων. 
  • Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν περιπτώσεις ατόμων που παρακολουθούν το πρόγραμμα του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ και χρήζουν να παρακολουθήσουν κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχονται στη Μονάδα  Αλτσχάιμερ.

Με γνώμονα τις παραπάνω αναφορές, η συνεργασία των δυο δομών , κρίνεται ιδιαίτερα, σημαντική, ώστε να επιδιώκεται η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που χρήζουν υποστηρικτικών υπηρεσιών.

ΚΔΗΦ ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου,

Λήμνου 12 με Ελασσόνος στα Παλαιά Βόλου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-31860 ή μέσω email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..




ΠΡΑΞΗ: Επιχορήγηση ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ για τη συνέχιση λειτουργίας ΚΔΗΦ ΑμεΑ Βόλου

Αρ. ΟΠΣ 6003252