Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΚΗΦΗ Νεας Αγχιαλου
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ενημερωτική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα σακχαρώδη διαβήτη πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2023 στο ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου ( Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) δομή της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου. 

Η Παγκόσμια Ημέρα τοποθετείται ημερολογιακά στις 14 Νοεμβρίου κάθε έτους, και το ΚΗΦΗ σε συνεργασία με την 6η ΤΟΜΥ Νέας Αγχιάλου και ομιλήτριες  την επισκέπτρια υγείας κ. Πλιάτσικα Κυριακή- Αρινα,Νοσηλεύτρια και την κ. Κομπογιάννη Αλεξάνδρα, Επισκέπτρια Υγείας που  υλοποίησαν την εκδήλωση. Οι ομιλήτριες  ανέπτυξαν ζητήματα σχετικά με την ασθένεια, την πρόληψη, τις θεραπείες και τους τρόπους αντιμετώπισης, διαφωτίζοντας πτυχές του θέματος που αφορούν τους ωφελούμενους του Κέντρου. 

Σκοπός της δράσης είναι η σωστή ενημέρωση των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη καθώς και τον φροντιστών τους σχετικά με την υιοθέτηση συνηθειών που βοηθούν στη ρύθμιση του σακχάρου σε φυσιολογικά επίπεδα και την αποφυγή των επιπλοκών που μπορούν προκληθούν από το Σακχαρώδη Διαβήτη. 

Το κοινό παρακολούθησε με αμείωτο το ενδιαφέρον όλη την παρουσίαση. Σε όλη τη διάρκειά της έλυναν απορίες που δημιουργούνταν, οι οποίες τις πιο πολλές φορές αφορούσαν σε προσωπικά τους θέματα και τροφές που θεωρούσαν ότι τους ανεβάζουν το σάκχαρο και διαπίστωσαν ότι και στο κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση υπήρχαν εδραιωμένοι αρκετοί μύθοι για το τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται να φάει κάποιος που πάσχει από Σακχαρώδη Διαβήτη.

Κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις σακχάρου στους ωφελούμενους που το επιθυμούσαν. 


Το ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου είναι δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση πλαίσιο του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027.


 

        2023 10 26 KHFH N A Koinon Pantopoleio

 

khfh logo Agxialou 2023


Για περισσότερες πληροφορίες

σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και τα κριτήρια ένταξης νέων ωφελουμένων στο ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται

καθημερινά 07:00-15:00,

Ελληνικης Αεροποριας 25-τηλ.επικοινωνίας 24280 78182 ή email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

LOGO PEP KHFH