Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΥΠΟΕΡΓΟ Ι: Hotspot Νεαπολης
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Την Τρίτη, 14-11-2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικτύωσης μεταξύ του Hotspot Νεάπολης και του Πρωτοδικείου Βόλου. Συγκεκριμένα, η επιστημονικά υπεύθυνη της δομής κα Σόνια Παπαπαρίση και οι κοινωνικοί λειτουργοί κα Έλενα Ρεφενέ και κα Βασιλική Μαυρομύτη επισκέφθηκαν το Γραφείο Ειδικών Διαδικασιών και συνάντησαν τους δικαστικούς υπαλλήλους κο Ιωάννη Αναστασίου και κα Αργυρώ Τσαλούχου,

προκειμένου να διευκρινιστεί το πλαίσιο παροχής δωρεάν νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος.

Αρχικά, το προσωπικό του Hotspot μίλησε για τις υπηρεσίες που παρέχει η δομή στους κατοίκους της περιοχής παρέμβασης ΣΒΑΑ Βόλου (Νεάπολη-Άγιοι Ανάργυροι)  όπως τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε προνοιακά επιδόματα, τη συμβουλευτική, τη στήριξη στην εύρεση εργασίας και τη διασύνδεση με άλλες προνοιακές και άλλες υπηρεσίες.

Ακόμη δόθηκε ενημερωτικό υλικό στο οποίο περιγράφονται συνοπτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες της δομής και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Στη συνέχεια ο κος Αναστασίου και η κα Τσαλούχου αναφέρθηκαν στα νομικά ζητήματα για τα οποία δύναται ένας πολίτης να απευθυνθεί στην υπηρεσία τους, καθώς επίσης μίλησαν για τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις υπαγωγής στο πλαίσιο παροχής νομικής βοήθειας. Ενημερωθήκαμε ακόμη ότι δικαιούχοι της Νομικής Βοήθειας είναι και οι πολίτες με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, ανεξαρτήτως εισοδήματος. Τέλος, δόθηκε στο προσωπικό του Hotspot η αίτηση την οποία συμπληρώνει ο ενδιαφερόμενος για δωρεάν νομική βοήθεια, στην οποία αναγράφονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα την συνοδεύουν. 

Στοιχεία επικοινωνίας με το Πρωτοδικείο Βόλου:

Διεύθυνση: Δικαστικό Μέγαρο, Βενιζέλου 39

Τηλ: 2421034859

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Hotspot Νεάπολης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Διεύθυνση: Αραχώβης 1, Άγιοι Ανάργυροι

Τηλ. Επικοινωνίας: 24210 62194

Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ώρες λειτουργίας: 8πμ-16μμ

 


2023 10 03 HOTSPOT N Solid Cuisine 16


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Hotspot Νεάπολης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
  • Διεύθυνση:              Αραχώβης 1, Άγιοι Ανάργυροι
  • Τηλ. Επικοινωνίας:    24210 62194
  • email:                       Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
  • Ώρες λειτουργίας:     8πμ-16μμ

 

To HOTSPOT Νεάπολης είναι υποέργο της Πράξης ΟΠΣ 5131947, "Επιχορήγηση της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ για την λειτουργία δύο (2) Κοινωνικών HotSpot σε θύλακες φτώχειας του Δήμου Βόλου (Νεάπολη, Ξηρόκαμπος)", στην προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2014-2020 και εντάσσεται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020

  

Δημοσιευσεις του HOTSPOT Νεαπολης

Epidomata OPEKA icon

Στο Κέντρο Κοινότητας μπορείτε να έχετε δωρεάν εξυπηρέτηση για την υποβολή του αιτήματός σας για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)

Epidomata OPEKA icon

Εάν είσαι άνεργη/άνεργος και αναζητάς εργασία αλλά δεν ξέρεις πως, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Job Center Βόλου. Οι υπηρεσίες είνναι δωρεάν. Εδώ μπορείς να φτιάξεις το βιογραφικό σου, να μάθεις πως να διαχειριστείς της στιγμή της συνέντευξης, να ψάξεις μαζί με το σύμβουλο για τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει, ή να κάνεις επαγγελματικά τεστ δεξιοτήτων εντελώς δωρεάν

DIEK 2020 pro

Η Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου είναι μία ομάδα ατόμων η οποία ξεκίνησε την δράση της το 2010, με στόχο την κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών....