Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

Κεντρο Διημερευσης ΑμεΑ
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας το προσωπικό και οι ωφελούμενοι της δομής ΚΔΗΦ-ΑμεΑ Βόλου την Πέμπτη 28/12/2023 , βρέθηκαν σε γνωστό καφέ της παραλίας του Βόλου και απόλαυσαν τον καφέ τους. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η τελευταία έξοδος για το 2023 και οι ωφελούμενοι έκαναν έναν απολογισμό μιας ιδιαίτερης  χρονιάς που φεύγει και αντάλλαξαν ευχές για μια καλύτερη χρονιά που έρχεται με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο.

Το Κέντρο Διημέρευσης -Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, το οποίο αποτελεί δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2021-2027.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και τα κριτήρια ένταξης νέων ωφελουμένων στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, Λήμνου 12 με Ελασσόνος στα Παλαιά Βόλου, καθημερινά 07:00-15:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-31860 ή μέσω email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΚΔΗΦ ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου,

Λήμνου 12 με Ελασσόνος στα Παλαιά Βόλου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-31860 ή μέσω email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΠΡΑΞΗ: Επιχορήγηση ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ για τη συνέχιση λειτουργίας ΚΔΗΦ ΑμεΑ Βόλου

Αρ. ΟΠΣ 6003252