Εργαλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Το «Ταξίδι στην Άγρια Δύση» ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης & Μαρτίου 2019 στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ  2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, το ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων μετατράπηκε σε ένα SALOON κι υποδέχτηκε τους μικρούς μασκαράδες – φίλους του στο χώρο του. Οργανωμένες γωνιές με παιχνίδια, όπως «Πέτυχε τον κρίκο», «Αλογοδρομίες», «Διαγωνισμός πορτοκαλάδας» και «Σκοποβολή», δραστηριοποίησαν τα παιδιά και τα ενέπλεξαν ενεργά στο όλο θέμα της γιορτής.

Οι παιδαγωγοί – εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, κ.κ. Μόσχου Δέσποινα, Κολοφωτιά Αθανασία και Νίκου Ελένη μεταμφιεσμένες ανάλογα, και με τη βοήθεια των ανάλογων ηχητικών εφέ και της μουσικής, έδωσαν ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση, ενώ κατεύθυναν τα παιδιά, στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση. Στην αποκριάτικη γιορτή συνέβαλαν και οι συνάδελφοι κ.κ. Νικηφόρου Έλενα και Γαλάνη Αμαλία.

Η γιορτή της Αποκριάς προϋποθέτει ξεφάντωμα, κάτι που επετεύχθη στο έπακρο για τους μικρούς φίλους του ΚΔΑΠ.

 

Το προσωπικό του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων εύχεται σε όλους Καλές απόκριες και καλή Σαρακοστή.

 

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης