Εργαλεια

Στον Ιππικό ‘Όμιλο Τριάθλου και Ιππική Σχολή βρέθηκαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Αμπελοκήπων τη ς Κοινωφελούς Επιχείρησης Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. του Δήμου Βόλου,

που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 - 2013 , τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η Ε.Ε.Τ.Α.Α. και ανάδοχος του έργου είναι η Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ.. Τη Πέμπτη 16/07/2015 τα παιδιά, που παρακολουθούν το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης στο Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων επισκέφθηκαν τον Όμιλο Ιπ. Ο. Τ .Ι. Σ., όπου ήρθαν σε επαφή με τα άλογα , γνώρισαν με βιωματικό τρόπο τα μέσα περιποίησής τους, επισκέφθηκαν τους στάβλους, άγγιξαν τα όμορφα τετράποδα και ίππευσαν στον ειδικά διαμορφωμένο για ιππασία χώρο.

Τη μοναδική εμπειρία από την επαφή των παιδιών με τα άλογα συμπλήρωσε ένα πρόγραμμα, οργανωμένο από τις εθελόντριες του Ομίλου, όπου με τσουβαλοδρομίες και άλλα κινητικά παιχνίδια διασκέδασαν τα παιδιά.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Ιππικού Ομίλου Τριάθλου και Ιππικής Σχολής μέσα στη φύση ενέπνευσε τα παιδιά για πολύ παιχνίδι, ενώ σε συνδυασμό με την επαφή τους με τα άλογα, χάρισαν πληρότητα και μοναδικές εμπειρίες στους μικρούς φίλους του Κ.Δ.Α.Π..

Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων κ. Μόσχου Δέσποινα, κ. Κολοφωτιά Αθανασία και κ. Νίκου Ελένη ευχαριστούν θερμά την υπεύθυνη του Ομίλου και παράλληλα προπονήτρια ιππασίας , κ. Ανετοπούλου Αιμιλία, όπως και τους εθελοντές, που κατέβαλαν τα μέγιστα στην ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος για τα παιδιά κι εύχονται καλή συνέχεια στο έργο τους.

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης