Εργαλεια

Στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, ανάψαμε το τζάκι μας και περιμένουμε με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Μέχρι τότε το πρόγραμμα μας είναι πλούσιο και ενδιαφέρον.

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 το πρωί σε συνεργασία με το 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς θα στολίσουμε τα δέντρα και τον εξωτερικό χώρο του Μουσείου Πορταριάς.


 

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στις 18:00 μ.μ. θα παρακολουθήσουμε μαζί μ' όλα τα παιδιά των ΚΔΑΠ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου την παράσταση κούκλας «Της μουσικής τα νήματα» από το θίασο μαριονέτας «Ανταμαπανταχού» στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας.
Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, στις 17:30 μ.μ., γονείς και παιδιά θα φτιάξουν σοκολατένια γλυκίσματα. Παράλληλα θα λειτουργεί bazaar τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στη Στέγη Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.
Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, παιδιά του 1ο Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς θα μας επισκεφτούν για να φτιάξουν μπισκοτόσπιτα.
Την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014, από τις 17:00 μ.μ. έως τις 19:00 μ.μ. , οι εμψυχωτές του Κέντρου θα παρουσιάσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τα γούρια. Τα παιδιά και οι συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τι σημαίνει το γούρι και γιατί σύμφωνα με τις παραδόσεις του τόπου μας επικαλούμαστε την τύχη μέσα σε διάφορα αντικείμενα. Θα ακολουθήσουν εικαστικά εργαστήρια όπου τα παιδιά θα κατασκευάσουν τα δικά τους τυχερά γούρια για να καλοσωρίσουν το 2015.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές, ευτυχισμένες και δημιουργικές!

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης